Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with spells in forgotten site

  1. #1

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    2
    Server
    DE01

    Problem with spells in forgotten site

    Hi there !

    Well, i connected myself today, started a new forgotten site, started my first fight, when i discovered i couldn't use any of my heroe's spells ! Nothing ! From blindness to the simple attack, my heroes is from now on totally useless. I ran away already two times, disconnected and came back twice, but nothing change, every time i try a spell (even reinforcement, on my own units), it say "target unvalide"...

    I was wondering if i missed any details, but i don't which one, and this is so annoying ! Forgotten site can already be hard enough, how am i supposed to do it if my heroe doesn't work properly ?

    Thank you in advance for any help !

    Eliox

  2. #2

    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    2
    Server
    DE01
    Alright, after trying many things, i got some news: i can throw my spell on a unit if i target it by the "turn line" down right of the screen. Otherwise, if i target it directly on the field, it's like if the computer wasn't recognizing there were an unit there...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Ubisoft uses cookies to ensure that you get the best experience on our websites. By continuing to use this site you agree to accept these cookies. More info on our privacy.